Naar de hoofdinhoud

Campagnetoolkit Onbeperkt Spelen

Onze campagne ‘Onbeperkt spelen. Ik ben er klaar voor’ gaat van start. Deze campagne helpt Beloftemakers, gemeenten, ontwerpers en speeltuinen om beloften om te zetten in daden: veel meer speelplekken waar kinderen met een beperking zich welkom voelen.

Mason met braces op de schommel met in beeld de tekst: Onbeperkt spelen: Ik ben er klaar voor

De campagne ‘Onbeperkt spelen. Ik ben er klaar voor.’

In de campagne zien we een sterk kind, Mason, met een beperking. Hij wil net als elk kind onbeperkt plezier hebben op een speelplek. Zij zijn er klaar voor. Maar helaas zijn speelplekken dat vaak (nog) niet. Hoe je speelplekken wel inclusief maakt? Dat kan iedereen lezen als je op www.onbeperktspelen.nl komt. In deze fase van de campagne richten we ons op het toegankelijk maken van speeltuinen en speelplekken voor deze kinderen. Dit is een voorwaarde, anders komen op deze plekken geen kinderen met een beperking en komt het samenspelen ook niet van de grond.

Spread the word

Omdat we de campagne via alle Beloftemakers en andere betrokkenen verspreiden, is er niet één startmoment. Je kunt dus vanaf nu de campagne gaan verspreiden. Via onderstaande links, kom je direct uit bij de campagnetoolkit die voor jou het beste bruikbaar is. Hier staan kant-en-klare socialmediaposts klaar die je met je achterban kunt delen. Alle Beloftemakers samen, bereiken zoveel mensen!

Ga naar de Campagnetoolkit voor Beloftemakers Campagnetoolkit Beloftemakers
Ga naar de Campagnetoolkit voor gemeenten Campagnetoolkit gemeenten
Ga naar de Campagnetoolkit voor ontwerpers Campagnetoolkit ontwerpers
Ga naar de Campagnetoolkit voor speeltuinen Campagnetoolkit speeltuinen