Naar de hoofdinhoud

De eerste SamenSpeelFonds informatiebijeenkomst op de LOS Ledendag

Nieuws 28 March 2022 door SamenSpeelNetwerk

Op zaterdag 26 maart vond de ledendag van branchevereniging LOS plaats. De dag had een uitgebreid programma, waaronder de allereerste SamenSpeelFonds informatiebijeenkomst! In een workshop van Ilse van der Put en Pleun Schaeffer maakten deelnemers kennis met dit nieuwe fonds voor samen spelen.

Van competitief naar coöperatief spelen

De allereerste ledendag van branchevereniging LOS, één van de beloftemakers van het SamenSpeelNetwerk, vond plaats op zaterdag 26 maart bij Jeugdland Amsterdam. Op deze dag werden diverse activiteiten en workshops georganiseerd, waaronder de allereerste SamenSpeelFonds informatiebijeenkomst. In deze bijeenkomst vertelden Pleun Schaeffer en Ilse van der put uitgebreid over de totstandkoming van het SamenSpeelFonds, een samenwerking tussen Jantje Beton en het Gehandicapte Kind.

Als het over samen spelen gaat, moet er natuurlijk ook samen gespeeld worden! De groep geïnteresseerde deelnemers mochten spelenderwijs ervaren hoe je, naast een fysieke verandering van de omgeving, vooral ook anders naar samen spelen kunt kijken. Van competitief naar coöperatief!

SamenSpeelFonds Informatiebijeenkomsten

Heb je deze informatiebijeenkomst gemist? Geen probleem, het SamenSpeelFonds organiseert dit jaar meerdere informatiebijeenkomsten verspreid door heel Nederland. Houd onze website in de gaten of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven!

Meer weten over het SamenSpeelFonds? Klik hier!