Naar de hoofdinhoud

De Grote Samenspeeldag komt eraan

Nieuws 26 April 2022 door SamenSpeelNetwerk

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Speeltuinbende De Grote Samenspeeldag op het terrein van Fort de Batterijen in Nieuwegein: het leukste inclusieve festival voor kinderen met en zonder beperking vanaf 6 jaar.

Een dag vol plezier en verbinding

Spelen is leuk. Spelen zorgt voor een fijn gevoel en positieve energie. De Grote Samenspeeldag heeft als doel om kinderen met elkaar te verbinden. Kinderen kunnen elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en vooral: met elkaar spelen. Boven alles staat dit festival voor plezier. Samen lol maken, dansen, muziek maken, knutselen, avonturen beleven, je fantasie de vrije loop laten, elkaar uitdagen, op ontdekkingstocht gaan, lekker vies worden, grappen, geiten, grollen, dollen, chillen… het kan allemaal tijdens De Grote Samenspeeldag. Ook voor ouder(s) is deze dag leuk en interessant. 

Kaartjes bestellen

De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd door de Speeltuinbende. Een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag. Het aantal kaartjes is beperkt. Het is mogelijk om nu al een kaartje te bestellen.

Mis het niet en meld je aan!