Naar de hoofdinhoud
SamenSpeelFonds

Informatiebijeenkomsten

Het SamenSpeelFonds organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten op verschillende plekken in Nederland. Op deze pagina vind je de data en locaties van toekomstige bijeenkomsten.

FondsenFestival Overijssel

Vrijdag 1 juli van 15:00-20:00 uur in Dalfsen

Het SamenSpeelFonds is op vrijdag 1 juli aanwezig tijdens het FondsenFestival in Dalfsen, Overijssel. Er zijn deze dag diverse workshops over fondsenwerving en communicatie, er is een informatiemarkt en er zijn speeddates. Tijdens de speeddates kun je in gesprek gaan met een adviseur van het SamenSpeelFonds over het realiseren van jullie samenspeelplek. Wij helpen jou graag verder!

Het FondsenFestival vindt plaats op 1 juli 2022 in de Trefkoele+ in Dalfsen tussen 15:00 - 20:00 uur. Meld je direct aan!

TrefkoelePlus in Dalfsen
Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen

Fondsenplein Meet & Match

Zaterdag 2 juli van 10:00-13:30 in Middelburg

Het SamenSpeelFonds is op zaterdag 2 juli aanwezig tijdens het Fondsenplein Meet & Match in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg. Tijdens deze dag kun je in gesprek gaan met een adviseur van het SamenSpeelFonds over het realiseren van jullie samenspeelplek. Wij helpen jou graag verder!

Het Fondsenplein Meet & Match vindt plaats op 2 juli 2022 van 10:00 tot 13:30 in de Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Klik hier om je aan te melden.

Foto van de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg
Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk 7, 4331JE Middelburg