Naar de hoofdinhoud
Speelplek

OERRR Speelnatuur De Wieden

Beulakerpad 1, Sint Jansklooster

Voorzieningen

  • Miva toilet
  • Verharde paden
  • Toegankelijke en schaduwrijke rustplekken
  • Samenspeelactiviteiten
  • Samenwerk/Samenspeelmogelijkheden
  • Zintuiglijke elementen
  • Vermelding toegankelijkheid/welkom op site en kanalen

Links

Deel deze pagina op

Hutten bouwen, modder, water en een blote voetenpad. Speelnatuur De Wieden is een heerlijke plek voor kinderen om lekker buiten te spelen! Kom samen ontdekken hoe OERRR jullie zijn.

Er is een speelplaats met water en zand. Een blote voetenpad met een toren en bel waar kinderen in kunnen klimmen. Er staan takken klaar om mooie hutten te bouwen en er is een waterpomp!

Speelnatuur van OERRR is geopend tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum De Wieden. Als het bezoekerscentrum gesloten is, is Speelnatuur ook gesloten. Kinderen kunnen dan spelen bij het slootje voor bij het bezoekerscentrum en struinen kan langs het laarzen- of vlonderpad.

Kosten
Om hier te spelen en speelnatuur te onderhouden vragen wij je om een kleine bijdrage:

Kinderen die lid zijn van OERRR mogen gratis spelen.
Leden van Natuurmonumenten mogen 1 kind gratis laten spelen.
Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50.
Groepen vanaf 5 kinderen betalen € 1,50 per persoon, graag vooraf aanmelden in het Bezoekerscentrum via T (0527-205660).
Handig om te weten
Speelnatuur is een natuurparadijs met water, zand en flauwe oevers. Je kunt hier heerlijk ravotten en daar word je vies van. Er is een waterpomp aanwezig om je voeten af te spoelen, maar neem ook schone kleding, schoenen en eventueel een handdoek mee!
Honden zijn niet welkom in Speelnatuur.
In Speelnatuur kun je je heerlijk uitleven in de natuur. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van andere bezoekers hebben we een aantal regels opgesteld. Zo houden we het plezierig voor ons allemaal.

Ouders houd een oogje in het zeil.
Er is geen toezicht aanwezig.
Heb respect voor planten en dieren: natuur laat je leven!
Honden zijn niet toegestaan.
Eten en drinken doe je buiten Speelnatuur van OERRR.
Niet roken en geen vuur.
Controleer op teken na een bezoek in de natuur.

Toegankelijk voor ieder kind
Speelnatuur van OERRR is zo ingericht dat alle kinderen, met en zonder beperking, samen kunnen spelen. Je kunt met rolstoel onder de toren door, met takken een dorp bouwen, en de waterpomp bedienen. Lekker met water en zand spelen! Ook is er een invalidentoilet en een aankleedtafel voor de hele jonge kinderen.