Naar de hoofdinhoud

SamenSpeelFonds zoekt speelplekken Zuid-Holland

Nieuws 11 August 2023 door SamenSpeelNetwerk

Gemeente Leiderdorp heeft het balletje van het SamenSpeelFonds opgepakt! Ze organiseert met ons, een speeltuinontwerper en fondsaanvraag-expert op 23 augustus 2023 een subsidieaanvraag-bijeenkomst om speelplekken in de Zuid-Holland toegankelijk te maken voor kinderen met een beperking. Doe jij mee?

Mail naar c.rijling@leiderdorp.nl en ontvang meer informatie!

Informatiebijeenkomst
23 augustus 2023
16-18 uur
Milieu Educatief Centrum
Van Diepeningenlaan 110E
Leiderdorp

Voor kinderen met een beperking zijn 9 op de 10 speelplekken ontoegankelijk. Kinderen moeten toekijken hoe andere kinderen spelen. Hierdoor voelen zij zich té vaak buitengesloten en eenzaam. Jij kunt helpen. Vraag nu tijdens de informatiebijeenkomst van Gemeente Leiderdorp en het SamenSpeelFonds een financiële bijdrage aan om van je speelplek een échte samenspeelplek te maken!

Tijdens de SamenSpeelFonds-subsidieaanvraag-bijeenkomst ga je samen met een speelplekontwerper, professionele fondsenaanvrager aan het werk aan jouw projectplan voor een kansrijke aanvraag bij het SamenSpeelfonds (tot €50.000) en je gemeente.

Mag jij meedoen?
Deze zomer richt het SamenSpeelFonds (mede dankzij financiering van Fonds1818) zich op samen spelen in de provincie Zuid-Holland. Is jouw stichting of vereniging gevestigd in een van de gemeenten waar nog geen inclusieve samenspeelplek is of op een van de andere (schuingedruktee) plekken op de lijst hieronder? Dien dan snel een aanvraag in! Of kom naar de bijeenkomst waar je geholpen wordt bij het indienen van jouw aanvraag!

Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Delft, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, LeiderdorpLeidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Sliedrecht, TeylingenVoorschoten, Voorne aan Zee, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude.